logo puurmuur wit

Reviews

Regelmatig laten klanten me achteraf weten hoe ze het bezoek van een typetje ervaren hebben. Of het nu gaat om zakelijke events, kinderfeestjes, een voorleestheater of een meespeeltheater. Ik geniet altijd van deze verhalen en ik deel ze graag met je.

“Lieve mensen, bedankt voor jullie mooie reviews!”

De kindjes van De Beestenboel zijn helemaal fan van je! Je maakt er iedere keer weer een feestje van!!
We verheugen ons alweer op de lente activiteit!!

– Marijn

(Review via Facebook)

Ladies’ Circle Roermond ontving op 1 november maar liefst 90 dames tijdens Kien & Wien biej Josje in Herten. Een hilarische kienavond onder leiding van Janien de Kienkwien waar nog lang over wordt nagepraat. Janien zorgde ervoor dat de kaken pijn deden van het lachen terwijl ze aan de bingomachine draaide en prijzen uitdeelde. Wat een enthousiasme, dat kan er maar 1! Dankjewel lieve Muriel

– Maud

(Review via Facebook)

Altijd zo gezellig, zoveel enthousiasme, zoveel positieve energie. je krijgt van haar een heerlijk puur en blij en mooi gevoel!

– Silke

(Review via Facebook)

Ontvangst van de gasten , leuke beach foto’s werden gemaakt , jubilarissen werden in het zonnetje gezet, een ware Amerikaanse band kwam optreden etc …. mede dankzij Puur Muur hebben wij een super feest gehad ! 

– Marion

(Review via Facebook)

Tijdens het tenniskamp van RTC-NIP was je super. De zwarte weduwe, lekker griezelen tijdens Halloween. Al heel veel verschillende typetjes gezien, altijd heel overtuigend en professioneel. Hartelijk dank hiervoor.

– Anouk

(Review via Facebook)

Puur muur heeft samen met ons bij degreez op een regenachtige zaterdagmiddag het zonnetje laten schijnen ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan!! Muriel top prestatie!! Heb vragen gekregen of je bij degreez hoort, het liep dus allemaal super in elkaar over. Zou je zo op een volgend bedrijfsfeestje weer willen tegenkomen alleen dan graag weer in een nieuwe verschijning.

– Desiré

(Review via Facebook)

Muriel was echt een plusje op ons feest! Door haar ontvangst zat de stemming er bij de gasten meteen in!

– Iris

(Review via Facebook)

Muriel heeft altijd alles op en top geregeld. Zij vermaakt de kinderen met haar oneindige energie. Het is steeds genieten. Gistermiddag had PuurMuur het sinterklaasfeest op het werk georganiseerd.
Het was weer een heerlijke middag voor alle kinderen. Spelen met alledrie de pieten en Sinterklaas die voor iedereen een paar woorden en aandacht had en uiteraard de mooie cadeaus. Complimenten hoe jij toch steeds weer iets origineels weet te bedenken. PuurMuur is het aangewezen bedrijf om uw evenement op te leuken. Nog een hele fijne sint/piettijd gewenst.

En Muriel tot de volgende keer.

– Caroline

(Review via Facebook)

Ons bedrijf heeft een personeelsfeest georganiseerd waar 2 nieuwe medewerkers Ivon en Stan (uiteraard van PuurMuur) aanwezig waren. Beiden hebben hun rol subliem gespeeld en hebben iedereen op het verkeerde been gezet. Ze vielen op en acteerden geweldig. Mede dankzij hun was het een topavond! Bedankt hiervoor!

– Gaby

(Review via Facebook)

Fantastisch personeelsfeestje gehad, mede dankzij jouw bijdrage !!! Super genoten

– Maud

(Review via Facebook)

In één woord; FANTASTISCH!! Lila Violet, wij zijn fan!!

– Tamara

(Review via Facebook)

Gisteren een super sinterklaas avond gehad bij Restaurant Oolderhof. Geweldige entertainment voor de kids! Super verzorgd! Dank je wel…

– Rian

(Review via Facebook)

Het was al gezellig op onze zomeractiviteit van basisschool Tarcisius…. Maar met clown Floeps was het een groot feest!
Iedereen was erg enthousiast!!
Bedankt en tot de volgende keer!!

– Sandra

(Review via Facebook)

Wat was het een geweldig bezoek van Anita op het Communiefeest van Julie. Alle gasten zowel jong als oud hebben genoten van de activiteiten van haar. Een orkest vormen, bingo spelen en goochelen. Anita was niets te dol. We hebben genoten, top!!

– Linda

(Review via Facebook)

Wil je kennis maken?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!