logo puurmuur wit

Flexibel, grappig, enthousiast, meeslepend en gedurfd

“Ik ben Muriel Consten, ik ben een gever. Een zonnekind. Met mijn PuurMuur speel ik wel zestig typetjes om mensen te entertainen. Zodat we even onze zorgen vergeten, even weer kind kunnen zijn. Met plezier heb ik de opleiding audio- visuele producties (mikojel) in Sittard afgerond. Daar leerde ik camerawerk, monteren en scripts schrijven. De perfecte opleiding voor het leven dat voor me lag.

Na jarenlang entertainer te zijn geweest op een vakantiepark ben ik samen met een collega een entertainmentbureau begonnen. In 2010 ben ik solo verder gegaan als PuurMuur.

Ik ben een dynamisch mens. Heb een enorme drive. Vind alles leuk. Een soort duizend-dingen-doekje. Ik loop altijd over van de ideeën. Doe overal aan mee. Muur komt van Muriel en puur is wat ik écht ben. Ik heb geen dubbele bodem. Ik speel geen typetjes om m’n eigen ik te verdoezelen.

Met veel plezier maak ik mensen blij met mijn vele typetjes. Niks is te gek voor PuurMuur.”

muriel consten

Mijn werkwijze

Mocht je ideeën hebben over jouw personeelsfeest, presentatie, kinderfeestje of voorstelling, dan maken we een vrijblijvende afspraak om jouw wensen te bespreken en samen te brainstormen.

Met de meer dan 60 typetjes weet PuurMuur altijd wel een passend voorstel te maken.
Mocht er geen passend typetje zijn, dan creëert PuurMuur voor jou een geheel nieuw idee, exact afgestemd naar jouw wensen.

Een ding is zeker… PuurMuur maakt er iets moois en unieks van!

Wil je kennis maken?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!